Verfijnd kleiklinkers leggen is mijn passie

Een betrouwbaar materiaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld de aanleg van uw terras en tuinpaden zijn kleiklinkers. Ze bieden de omgeving rond uw woning een strak maar toch een warm uitzicht. Daarnaast is er een heel ruime keuze binnen dit assortiment. Om kleiklinkers te leggen in Diepenbeek contacteert u voortaan Sander Claes.

Veelzijdig

Kleiklinkers kunnen voor de meest uiteenlopende toepassingen op uw eigendom worden aangelegd. Dit materiaal is perfect voor onder andere opritten, terrassen en tuinpaden. Het leggen van de kleiklinkers doe ik met de grootste zorg en met een stevige ondergrond zodat u voor jaren genot zal hebben. U zal vlot op uw oprit kunnen rijden of heel makkelijk door uw tuin wandelen.

Ruime keuze

Kleiklinkers bestaan er in verschillende vormen en vooral in de meest uiteenlopende kleuren. Laat me daarom gerust even langskomen voor het aangeven van advies en om de correcte keuze te maken. Uiteraard staat u vrij in deze keuze en mag u de klinkers reeds op voorhand bestellen. Vanuit Diepenbeek kom ik ze graag professioneel aanleggen.

Contact

Neem vandaag nog contact met me op en informeer naar uw interessante offerte voor de volgende klinkerwerken.

Sander Claes
Clikc+